Olemme mukana kansainvälisessä positiivisen psykologian maailmankongressissa (IPPA2021)

Tätä viikkoa on niin odotettu! Vaikka kesä on parhaimmillaan, suurin osa tästä viikosta menee meillä nenät kiinni läppärin näytössä, sillä vuorossa on upea ”7th International Positive Psychology World Congress” (IPPA2021)! Tapahtuman enemmän kuin ajankohtaisena teemana tänä vuonna on ”Wellbeing for all”. Yhteensä 100 mahtavaa maailmanluokan puhujaa ja 1500 osallistujaa yli 40 maasta. Tästä ei tule pelkästään ihana vaan myös elämäämuuttava tapahtuma! Niin siistiä olla mukana!

Olemme jo osallistuneet erilaisiin IPPA 2021 ennakkotilaisuuksiin, joissa olemme päässeet päivittämään viimeisimmät tutkimustiedot positiivisen psykologian kentältä. Ehkä parasta on kuitenkin ollut päästä verkostoitumaan toisten samanhenkisten ihmisten kanssa, jotka jakavat saman innostuksen onnellisuutta ja hyvinvointia kohtaan! Niin inspiroivaa!

Tapahtuman aikana pääsemme valitsemaan useita sykähdyttävän mielenkiintoisia luentoja ja työpajoja, joihin osallistua – tunnelma on kuin lapsilla karkkikaupassa! Emme malta odottaa! Yksi kohokohdista on esimerkiksi oman suosikkimme, tapahtuman ensimmäinen puhuja Carol Ryff. Ja niin paljon muitakin upeita puhujia ja mahtavia tilaisuuksia verkostoitua! Ja kaikki ovat enemmän kuin innoissaan puhumassa onnellisuustutkimuksen tulevaisuudesta!

Esittelemme myös oman tutkimuksemme tuloksia IPPA 2021 kongressissa! Tiimistämme Miia esittelee “Finnish CEOs – both happy and stressed at the same time” -tutkimuksen tuloksia Gallery Presentations -sessioissa Suomen aikaa:
16.7. klo 04:00
16.7. klo 17:15 ja
17.7. klo 15:30.

Tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy täältä: www.ippaworldcongress.org/program.
Jos olet mukana tapahtumassa, tule moikkaamaan ja verkostoidutaan!