TIIMI

Miia Huitti

”On kaksi tapaa elää, joko niin, että mikään ei ole ihmeellistä tai niin, että kaikki on ihmeellistä!”

Miia Huitti, Onnellisuustutkimusinstituutin perustaja, KTM, HuK

Haluan ajatella, että elämä kaikkine ulottuvuuksineen ON täynnä ihmeitä, jos osaamme katsoa. Olen pian seitsemän vuoden ajan työskellellyt stressinhallinnan parissa, sitä opiskellen ja olen entistä enemmän innostunut siitä miten moninaisilla keinoilla voimme hyvinvointiamme kohentaa ja lisätä elämäämme hyvää – onnellisuutta, merkityksellisyyttä, läsnäoloa ja rakkautta.

Idea Onnellisuustutkimusinstituutista syntyi muutama vuosi sitten. Kun lähdin kertomaan asiasta ihmisille, oli aivan mahtava huomata, kuinka moni muukin aidosti innostui siitä ja idea sai siivet. Onnellisuus on niin paljon enemmän kuin vain positiivinen tunne, se luo pohjaa menestymiselle, onnistumiselle ja kilpailukyvylle!

Tervetuloa mukaan!

Sofia Kauko-Valli

”Onnellisuus luo aitoa kilpailuetua!”

Sofia Kauko-Valli, KTT, KK Happiness Officer, Authentic Happiness Coach®, Happinessdoctor

Haluan ajatella, että merkityksellinen polku kohti onnellisempaa tulevaisuutta voi alkaa pienestä – pienestä muutoksesta ajattelussa ja toiminnassa. Onnellisuus luo aitoa kilpailuetua olipa kyse yksilöistä tai yrityksistä, siksi siihen kannattaa panostaa. Onnellinen mieli on avara ja joustava ja se löytää ratkaisuja kiperiinkin ongelmiin.

Minusta mikään ei ole niin käytännöllistä kuin hyvä teoria. Väittelin vuonna 2008 perheyrittäjien onnellisuudesta ja olen yhä enemmän innostunut positiivisen psykologian ja yrittäjämäisen ajattelu- ja toimintatavan mahdollisuuksista onnellisuuden lisäämisessä. Minulle onnellisuus näyttäytyy taitona, jota jokainen voi harjoitella. Onnellisuustutkimusinstituutissa uudenlaisia näkökulmia on mahdollista testata ja laittaa parhaat käytännöt tuottamaan onnellisuutta ja kilpailukykyä kaikille halukkaille.

Tervetuloa mukaan!

Paula Immo

”Onnellisuus on luonnollinen olotilamme ja kuuluu siten kaikille!!”

Paula Immo, KTM, Happiness Evangelist

Olen aina ollut kiinnostunut siitä, kuinka asiat saadaan käytännössä
toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kiehtovinta on löytää
kaikista niistä erilaisista teorioista, käyttäytymismalleista ja
tavoista toimia juuri ne parhaimmat ratkaisut kyseessä olevaan
tarpeeseen. Ihmeitä syntyy, kun hyvinvointiin ja onnellisuuteen
tähtäävät teot eivät jää pelkäksi tutkimustiedoksi, vaan muuntautuvat käytännön toiminnaksi ja jalkautuvat osaksi niin yksilöiden, yritysten kuin yhteiskunnankin arkea.

Tämän mahdollistamisessa Onnellisuustutkimusinstituutin tekemä työ on verratonta – saamme levittää onnellisuuden ilosanomaa tuottamalla laadukasta tutkimusta, uutta tietoa, kurssimateriaaleja, webinaareja sekä koulutuskokonaisuuksia, jotka ovat helposti kaikkien saatavilla.

Tervetuloa mukaan!