OSALLISTU

Osallistu onnellisuustalkoisiin!

Hyvinvoiva yhteiskunta syntyy hyvinvoivista yksilöistä, perheistä, yhteisöistä ja organisaatioista. Yksilöllinen hyvinvointi on perusta yhteiskunnalliselle menestymiselle, kilpailu- ja innovaatiokyvylle. Hyvinvointi luodaan yhdessä, jokainen voi omalta osaltaan olla mukana luomassa valoisaa tulevaisuutta. Osallistu vastaamalla kuukauden kysymykseen Mikä tekee sinut onnelliseksi? Voit myös ilmoittautua onnellisuustalkoisiin kertomalla meille, kuinka haluaisit olla mukana rakentamassa suomalaista onnellisuutta.

Onnellisuustutkimusinsituutin onnellinen heimo

Innostutko sinäkin onnellisuudesta? Haluatko ympäröidä itsesi samanhenkisillä heimolaisilla, jotka haluavat lisätä omaa ja työyhteisönsä onnellisuutta innostavin, uusimpaan tieteeseen pohjautuvin keinoin? Haluatko verkottua ja luoda yhdessä uutta onnellisuutta ja hyvinvointia arvostavien hyvien tyyppien ja firmojen kanssa? Onnellisuustutkimusinstituutin onnellisen heimon jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea instituutin toimintaa ja tarkoitusta.

Henkilöheimolaisuus

Henkilöheimolaisena pääset osaksi innostavaa yhteisöä, ja saat ensimmäisten joukossa kuulla kaikista Onnellisuustutkimusinstituutin ajankohtaisista uutisista ja tarjouksista. Henkilöheimolaisena saat osallistua heimolaisten omiin maksuttomiin jäsentilaisuuksiin ja webinaareihin. Henkilökohtainen jäsenyys vuonna 2022 on 140 € (kalenterivuosi riippumatta liittymisajankohdasta).

Investoi onnellisuuteesi ja liity mukaan uuteen onnellisten heimoon!

Hakeudu henkilöheimolaiseksi täällä!

Yritysheimolaisuus

Yritys tai yhteisö voi hakea Onnellisuustutkimusinstituutin kannatusjäsenyyttä. Onnellisuusinstituutin toiminna tukemisen lisäksi saatte viimeisintä työhyvinvointiin liittyvää tutkimusperustaista tietoa helposti sovellettavassa muodossa, mahdollisuuden osallistua käynnissä oleviin tutkimus- ja kehitysprojekteihin ensimmäisten joukossa ja niin halutessanne onnellisuuspositiivista näkyvyyttä sivustollamme.

Kaikilla kannatusjäsenyrityksen työntekijöillä on mahdollisuus osallistua edullisemmalla hinnalla maksullisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Kannatusjäsenyys on yrityskohtainen. Kannatusjäsenmaksu vuonna 2022 on 950 € (kalenterivuosi liittymisajankohdasta riippumatta).

Hakeudu yritysheimolaiseksi täällä!

Yhteystiedot

Onnellisuustutkimusinstituutti
Finnish Happiness Research Institute

Sähköpostimme ovat muotoa:

etunimi.sukunimi(at)onnellisuustutkimusinstituutti.fi

Neuvonantajamme tavoitat parhaiten heidän omien kanaviensa kautta!

Lähetä viesti